Ценим самое дорогое
Ro Ru
Сервисы:
Благо сегодня:
Отделений
00024
Городов
00017
Клиентов
за неделю
02193
Новости:
12 авг. 2016Компания

Rețeaua de lombarduri „Blago” se poate mândri pe drept cu cele mai bune condiții de creditare cu gaj din Republica Moldova. Recent, compania a majorat prețul evaluării articolelor din aur puse în gaj. Astfel, un gram al acestui metal prețios, în filialele rețelei este evaluat cun un preț de la 405 lei, iar pentru articolele cu proba moldovenească este prevăzut un preț mai mare de evaluare – de la 425 lei pentru un gram.

05 авг. 2016Компания

La sfârșitul lunii iulie – începutul lunii august rețeaua de lombarduri „Blago” în Moldova s-a extins cu două reprezentanțe noi. Astfel, a fost deschisă prima reprezentanță a companiei în nordul țării, la Briceni, și și-a început activitatea deja a șasea la număr reprezentanță din Chișinău.

09 июня 2016Компания

Reţeaua de lombarduri "Blago" a întâmpinat vara anului 2016 cu o nouă extindere geografică a companiei. Noul birou care s-a deschis în Chişinău a devenit al cincilea la număr în capitală. 

06 мая 2016Компания

La sfârşitul lunii aprilie, reţeaua de lombarduri "Blago" din Chişinău a fost completată cu două oficii noi în diferite sectoare ale oraşului. Actualmente, în capitală sunt patru oficii "Blago".