Prețuim ce este mai scump
Ro Ru
Servicii:
Blago astăzi
Birouri
00024
Orașe
00017
Săptămână
client
02193
Întrebări frecvente

Ce condiții trebuie să îndeplinesc la încheierea unui contract de împrumut?

La încheierea unui contract de împrumut în rețeaua caselor de amanet «Blago» aveți nevoie de următoarele acte: actul de identitate (buletin sau pașaport), codul numeric personal și însuși obiectul garanției (obiecte din aur, argint, diamante, electronice).


Există vreo limită de vârstă în acordarea unui împrumut?

Rețeaua caselor de amanet «Blago» oferă împrumuturi persoanelor care au atins vârsta de 18 ani.Pot să obțin un împrumut cu garanții auto, imobiliare (apartament), electronice, telefoane?

«Blago» este o casă de amanet specialiazată și profesionistă, obiectul activității căreia sunt operațiunile de creditare cu garanții în metale și pietre prețioase, electrocasnice, precum și scule electrice.

Pe ce termen acordați un împrumut?

Puteți încheia un contract de împrumut pe un termen între 1 și 30 zile, cu posibilitate de prelungire fără nici o limitare a contractului și rambursare anticipată.Cât durează încheierea formalităților contractuale?

În mediu, procedura de încheiere a contractului durează circa 15 minute.

În urma analizei vizuale a obiectului garanției, specialistul casei noastre de amanet va identifica caratajul și greutatea acestuia, precum și va calcula prețul maximal oferit. Ulterior, în baza solicitărilor Dvs., vor fi selectate cele mai bune condiții de creditare și se vor încheia formalitățile contractuale.Care sunt avantajele casei Dvs. de amanet?

Noi respectăm principiile concurenței loiale, însă, în același timp, ne cunoaștem și valorificăm avantajele, printre care:

- cel mai bun preț pentru obiectele amanetate;

- metode moderne de testare și evaluare;

- geografie vastă și amplasare comoda a filialelor;

- personal competent și amabil.


Eu sunt cetățean al unui alt stat. Pot să obțin un împrumut la Dvs.?

Da, desigur, puteți obține un împrumut în casele noastre de amanet. În acest scop, trebuie să aveți asupra Dvs. un act care să Vă ateste identitatea și însuși obiectul garanției.De ce depinde prețul la aur?

Prețul depinde de prețul aurului la bursele internaționale, precum și de cursul de vânzare-cumpărare stabilit zilnic de către Banca Națională a Ucrainei.

Casa Dvs. de amanet primește argint?

Da, noi primim obiecte din argint: bijuterii, tacâmuri, obiecte jubiliare și bancare.Este necesară prezența marcajului pe obiecte?

Pentru obiectele din aur marcajul nu este necesar, întrucât specialiștii caselor noastre de amanet pot să identifice desinestătător greutatea și caratajul obiectului, utilizând metode moderne de evaluare.Cum se evaluează obiectele amanetate? Cum se stabilește caratajul?

Inițial, specialiștii caselor noastre de amanet analizează vizual obiectul, determină gramajul acestuia, verifică prezența marcajului și cu ajutorul reactivilor stabilește caratajul de facto al obiectului amanetat. Noi utilizăm cele mai moderne și delicate metode de testare a metalelor prețioase.Acceptați lingouri (aur cu titlu de 999)?

Da, acceptăm, dar în calitate de resturi cu titlu de 958 (discount – cca.4%).Acceptați monede?

Da, noi primim monede din aur și argint din diverse țări ale lumii. La evaluarea monedelor, în considerație se ia doar greutatea și caratajul, nu și valoarea numismatică a acestora.Am o lingură (tacâm din argint 100%), pot să o predau dacă nu are marcaj pe ea?

O condiție obligatorie pentru evaluarea obiectelor din argint este prezența marcajului /caratajului pe acestea.Acceptați aur alb?

Rețeaua caselor de amanet «Blago» primește aur alb la caratajul de facto al acestuia, în urma efectuării unei evaluări cu titlu gratuit.Evaluați pietre prețioase? În ce mod?

La moment, rețeaua caselor de amanet «Blago» primește pietre doar în obiecte din aur, și doar diamante.Acceptați resturi de aur?

Categoria resturi de aur, care urmează a fi evaluate, include bijuterii cu un grad înalt de deformare, precum: lănțișoare și brățări rupte și încheietori defecte, inele și cercei cu pietre căzute, cercei cu încheietori defecte, fragmente de bijuterii etc.Oferiți servicii de cumpărare aur fără răscumpărare ulterioară?

Rețeaua caselor de amanet «Blago» este o structură de creditare. În cazul în care nu mai aveți nevoie sau nu mai sunt pe gustul dvs. obiectele vechi, sau acestea sunt deteriorate, noi vă putem propune creditare pentru 1 zi.În una din filiale am primit cardul «Desert». Ce reprezintă acesta?

Programul de fidelitate «Desert» reprezintă un gest de recunoșință din partea companiei «Blago» clienților săi pentru colaborare.

Prin intermediul programului «Desert» puteți economisi, beneficiind de cele mai avantajoase condiții de creditare și compensare pentru faptul că sunteți un client fidel și activ al companiei «Blago».

Fiecare client al rețelei caselor de amanet «Blago» poate să devină participant al acestui program! Pentru detalii accesați pagina programul de fidelitate «Desert».Am accesat un împrumut în valoare mai mică decât cea a obiectului garanției. Pot să ridic diferența rămasă?

Da, desigur. Pentru aceasta trebuie să plătiți dobânda pentru imprumutul utilizat. Apoi, puteți să ridicați diferența rămasă și să încheiați formalitățile contractuale pentru un nou termen.


Filiala «Blago», la care mă deservesc, a fost închisă. Cum să acționez în acest caz?

La închiderea sau schimabarea locației unei filiale toate contractele și obiectele garanției sunt permutate în cea mai apropiată filială a rețelei caselor de amanet «Blago». Clienții sunt în mod obligatoriu informați în acest sens.

Pentru a afla în ce filială ați fost transfertat spre deservire, vă rugăm să ne contactați la numărul liniei «fierbinți» 0-000-00-00Astăzi este ultima zi de rambursare a împrumutului. Eu nu reușesc (nu pot) să ajung la filială. Cum să acționez în acest caz? Voi fi deposedat de obiectul meu?

După expirarea termenului de creditare, obiectul Dvs. se va păstra la filială pe durata a 7 zile calendaristice, după care va fi supus deposedării. Pe durata termenului de grație puteți să răscumpărați obiectul garanției sau să prelungiți termenul contractului de împrumut, achitând dobânda și penalitățile pentru întârziere.Soțul (fiul, soția etc.) a perfectat un contract de împrumut și a plecat într-o deplasare de lungă durată (a fost spitalizat etc.). Pot să răscumpăr eu obiectul amanetat (dispun de contract, actele mele, actele soțului)?

Răscumpărarea obiectului amanetat poate fi efectuată doar de către persoana, care a perfectat contractul de împrumut, sau oricare altă persoană pe bază de procură avizată notarial.