Prețuim ce este mai scump
Ro Ru
Servicii:
Blago astăzi
Birouri
00024
Orașe
00017
Săptămână
client
02193
În Chişinău activează cinci oficii "Blago"
09 iunie 2016

Reţeaua de lombarduri "Blago" a întâmpinat vara anului 2016 cu o nouă extindere geografică a companiei. Noul birou care s-a deschis în Chişinău a devenit al cincilea la număr în capitală. Acesta este amplasat într-un sector aglomerat al oraşului - piaţa "Delfin". Reprezentanţa le propune clienţilor condiţii avantajoase de creditare cu gaj pe aparate electrotehnice şi bijuterii.
"Cercetările noastre demonstrează că amplasarea avantajoasă a reprezentanţei este unul dintre criteriile-cheie ale alegerii lombardului de către clienţi. De aceea, planificând strategia de dezvoltare de mai departe, noi în primul rând examinăm locurile vizitate cu regularitate de populaţie (pieţe, centre comerciale), zonele nodurilor de transport, etc.", a afirmat Directorul general al reţelei de lombarduri "Blago" în Moldova, Vladimir Bezdetnîi.
Din prima zi de lucru a noii reprezentanţe, clienţii pot aprecia nivelul înalt al deservirii reţelei "Blago", de asemenea, se pot alătura la programul de loialitate "Desert", care permite economisirea banilor pentru credite. În plus, în cadrul biroului poate fi acordat credit fără gaj în sumă de până la 10 mii de lei din partea partenerului companiei "Blago" - reţeaua Cash Point.
La etapa actuală, servicii de creditare cu gaj ale companiei "Blago" în Moldova sunt acordate de 24 de reprezentanţe în 17 oraşe din ţară.

Adresa şi graficul de lucru al noii reprezentanţe:

or. Chişinău, strada Alba Iulia, 198 (în faţa pieţei "Delfin"), Luni-Duminică: 08.00-20.00


← Înapoi