Prețuim ce este mai scump
Ro Ru
Servicii:
Blago astăzi
Birouri
00024
Orașe
00017
Săptămână
client
02193
Noutăți:
12 august 2016

Rețeaua de lombarduri „Blago” se poate mândri pe drept cu cele mai bune condiții de creditare cu gaj din Republica Moldova. Recent, compania a majorat prețul evaluării articolelor din aur puse în gaj. Astfel, un gram al acestui metal prețios, în filialele rețelei este evaluat cun un preț de la 405 lei, iar pentru articolele cu proba moldovenească este prevăzut un preț mai mare de evaluare – de la 425 lei pentru un gram.

05 august 2016

La sfârșitul lunii iulie – începutul lunii august rețeaua de lombarduri „Blago” în Moldova s-a extins cu două reprezentanțe noi. Astfel, a fost deschisă prima reprezentanță a companiei în nordul țării, la Briceni, și și-a început activitatea deja a șasea la număr reprezentanță din Chișinău.

09 iunie 2016

Reţeaua de lombarduri "Blago" a întâmpinat vara anului 2016 cu o nouă extindere geografică a companiei. Noul birou care s-a deschis în Chişinău a devenit al cincilea la număr în capitală. 

06 mai 2016

La sfârşitul lunii aprilie, reţeaua de lombarduri "Blago" din Chişinău a fost completată cu două oficii noi în diferite sectoare ale oraşului. Actualmente, în capitală sunt patru oficii "Blago".

29 aprilie 2016

Stimaţi Clienţi! Vă felicităm cu ocazia sărbătorilor de Paşti, cu ocazia Zilei Internaţionale a Solidarităţii Oamenilor Muncii şi cu ocazia Zilei Victoriei! Vă informăm că pentru perioada sărbătorilor reţeaua de lombarduri "Blago" a fost stabilit următorul grafic de lucru al reprezentanţelor.


01 aprilie 2016

În luna martie, pe harta moldovenească a rețelei de creditare cu gaj „Blago” au apărut încă trei orașe – Călărași, Căușeni și Comrat. 

04 martie 2016

Vă informăm că în data de 8 martie 2016 birourile rețelei Blago vor lucra până la orele 17:00. Pe 5 și 7 martie birourile Blago vor funcționa după programul de lucru standard.

08 februarie 2016

În luna februarie 2016 rețeaua de lombarduri „Blago” marchează primul an de prezență pe piața creditării cu gaj în Moldova. În pragul acestui eveniment important, compania a atins o nouă etapă de extindere a geografiei – lansarea reprezentanței din orașul Nisporeni. 

03 februarie 2016

De la începutul anului 2016, harta moldovenească a rețelei „Blago” s-a îmbogățit concomitent cu reprezentanțe în trei orașe, care sunt centre administrative importante din țară: Cahul, Cimișlia și Orhei. Datorită noilor inaugurări, în Moldova sunt deja 17 reprezentanțe ale rețelei.

24 decembrie 2015

În decembrie rețeaua "Blago" continuă dezvoltarea dinamică în Moldova: încă de la începutul lunii şi-a deschis reprezentanţe în două orașe noi.